Work-up call?

nieuw werk

Sta jij stil bij je loopbaan?

Binnen enkele dagen is het zover… 2022 gaat van start!  De ideale periode voor tal van goede voornemens. Maak van dit moment gebruik om ook even na te denken over je professionele voornemens.  Waar wil jij binnen één jaar staan op werkvlak? Zie je jezelf nog steeds jouw huidige job uitoefenen of denk je na over een nieuw werk? Wil je nog steeds te veel tijd spenderen aan je werk en te weinig aan je gezin, familie, vrienden,… Is het misschien tijd voor je work-up call?

Jaar na jaar stijgen de cijfers op vlak van burn-out en depressie in België. De afgelopen vier jaar was dat telkens een jaarlijkse stijging van 10 procent. Veel werknemers ervaren regelmatig of zelfs continu stress met alle gevolgen nadien. Daarnaast heeft ook de aanslepende  coronacrisis hier een zeer grote invloed op. Toch staan heel wat  mensen pas te laat stil bij hun loopbaan. 

Nood aan een work-up call?

Daarom lanceert de Vlaamse overheid het project en de website workupcall.be. “Om te zorgen dat je in de juiste richting blijft bewegen, sla je best eens een babbeltje met jezelf” klinkt het. Op die website kan je een echte work-up call opnemen of schrijven. Die work-up call wordt jou dan binnen één jaar opnieuw bezorgd. Misschien heb je jouw work-up call wel bereikt of net helemaal niet?  Is dat babbeltje met jezelf misschien niet evident en kan je wel wat hulpgebruiken? Het kan ook dat je al weet dat er een verandering moet gebeuren maar het lukt nog niet. Wil je hierbij wat ondersteuning… door een loopbaanbegeleider bijvoorbeeld?

Hoe kan een loopbaanbegeleider je daarbij helpen?

Velen denken vaak dat een loopbaanbegeleider helpt bij een effectieve verandering maar dat is niet helemaal waar. Bij Reveltus bieden we trajecten aan die soms uitmonden in een effectieve werkwissel. Vaak zijn er ook trajecten waarbij de client reflecteert over de huidige werksituatie om die ideeën dan mee te nemen in de huidige functie. Er kan ook nagedacht worden over bijvoorbeeld de work-life balans. Een traject bij een loopbaancoach resulteert dus niet altijd in een verandering van werk. De inzichten die tijdens een traject opgedaan worden, kunnen van onschatbare waarde zijn in de huidige job.

En misschien kom je wel tot de conclusie dat je liever andere oorden opzoekt.. Wel, ook daarbij helpt Reveltus je met veel plezier!

En wat nu?

Wil jij jouw persoonlijke work-up call inspreken of schrijven? Surf dan snel naar:

Work-up call

Wil je hulp van een professionele begeleider of ben je benieuwd naar onze verschillende trajecten? Neem een kijkje hieronder of vraag vrijblijvend jouw gratis intake aan!

Een nieuwe uitdaging
Work-life in balans
Switch naar het onderwijs
Ondernemerstraject

Bronnen:
(1) (2) (3)